5 ESSENTIAL ELEMENTS FOR VERIFICARE ISTORIC MASINA

5 Essential Elements For verificare istoric masina

5 Essential Elements For verificare istoric masina

Blog Article

Un vehicul este fabricat în standarde stricte, pornind de la caroserie și încheind pe partea de motor, orice improvizație reprezentând un actual pericol pentru siguranța ocupanților și celorlalți participanți la trafic.

Ultimele choose caractere ale seriei de sasiu arată detalii particulare despre vehiculul verificat (VIS - Car Identifier Section - codul de identificare specifică a vehiculului) , precum echipamentele opționale din dotare sau tipul de transmisie al vehiculelor.

Seria sasiului, cunoscuta si sub denumirea de numar de identificare al vehiculului (VIN – Auto Identification Selection), este un cod format din 17 caractere alfanumerice care identifica in mod unic un autoturism.

În următoarea etapă, puteți choose dacă doriți să achiziționați rapoartele autoDNA. Puteți plăti prin card on the internet by means of MobilPay.

Dacă la verificarea RCA apare că nu aveți o poliță legitimateă, că este expirată, atunci puteți să încheiați o asigurare RCA on the internet speedy , în câțva pași simpli: one. Accesezi RCA.RO, introduci numărul auto al vehiculului și apoi seria de șasiu pe baza căreia vor fi preluate din baza de date DRPCIV caracteristicile tehnice ale mașinii tale. two. Completezi CNP-ul sau CUI dacă ești persoană juridică și în mai puțin de sixty de secunde ți se afișează toate ofertele de preț pentru asigurarea RCA on the citeste mai mult net. 3. Alegi oferta de preț care îți convine, plătești on the web și primaryști instant polița RCA electronică pe e-mail.

Verificarea kilometrajului este un pas esential atunci cand iei in considerare achizitionarea unui autoturism next-hand. Acesta este un part significant de verificat, deoarece numarul authentic de kilometri parcursi de masina poate influenta pretul si starea generala a vehiculului.

Datele despre verificarea kilometrajului obțineți prin mesaj SMS și/sau pe adresa de e-mail Guysționată în cerere.

In functie de ce fel de informatii sunt codificate de catre producator in seria de sasiu, aceasta sectiune a raportului ti le va prezenta integral sau partial.

De obicei, vânzătorii nu pot spune cu exactitate information de fabricaţie a masinii deoarece în documentaţie este Adult menţionată doar information primei înmatriculări.

În momentul în treatment seria de sasiu pare în regulă, clientul nu are nimic de pierdut dacă merge mai departe cu verificările însă valoarea unui raport al istoricului se observă atunci când masina a suferit daune ori prezintă alte probleme costisitoare sau de altă natură.

VIN nu este introdus Dacă numărul de șasiu nu este introdus, kilometrajul este o aproximare statistică bazată pe algoritmul AUTOkm cu o fiabilitate de ninety five%.

Cât durează să verifici o mașină după seria de șasiu/numărul VIN? Puteți verifica o mașină după seria de șasiu în highest câteva minute . Tot ce trebuie să deal withți este să introduceți seria de șasiu de 17 caractere pe Site-ul autoDNA.

AUTODNA colecteaza informatii de la assorted surse inclusiv cele publice cu acces prin intermediul internetului prin sistemul propriu de expertiza si le prezinta sub forma raportului on line de istoric. Cantitatea de informatii colectate este in functie de seria de sasiu furnizata. Tipul si cantitatea informatiilor din raport sunt intotdeauna specificate inainte de solicitarea de plata. Informatiile continute in rapoarte sunt day colectate de sistemul de expertiza AUTODNA si pot duplica erori initiale.

kilometrajul dat înapoi este cea mai frecventă înșelătorie la vânzarea autoturismelor next hand

Report this page